sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Viikko 11/2013: J. Karjalainen, Only Real, Kimberly Anne, The Midnight Beast, Pimeys

Heido! Maaliskuun postaustahti on ollut nolon olematonta,  ja siitä isot pahoittelut! Musiikinkuuntelua ei toki olla lopetettu, ja joka viikko ollaan viikkopostauksetkin tehty. Ne vaan ovat vielä luonnoksina Bloggerissa, ja tulee sitten perästä päin jahka muutamat kommentit on lisätty :-D Tällä viikolla kuunneltiin kuitenkin esimerkiksi seuraavaa:

J. Karjalainen - Mennyt Mies
J. Karjalaisen paluubiisi räjäytti sosiaalisen median jo vuodenvaihteessa, mutta aika ei ole kuluttanut Mennyttä miestä lainkaan. Tämä tuleva klassikko avaa perjantaina julkaistun uuden Et ole yksin -albumin. Se on levykauppavierailun arvoinen paketti, jonka voi kuunnella myös Spotifysta.
Paina play, jos haluat kuulla tämän vuoden parhaan suomenkielisen kappaleen. (Mira)


Only Real - Backseat Kissers
Kävipä niin, että tällä viikolla buukkasin lennot ja hoidin festariliput toukokuun puolivälissä järjestettävälle The Great Escape -festivaalille Brightoniin. Niinpä viikon soittoni ovat pyörineet hyvinkin paljon tämän soittolistan ympärillä. Only Realin Backseat Kissers on yksi niitä kappaleita, joka aiheutti "mikäs tämä on"-fiiliksen ja pakotti pistämään biisin alusta. Backseat Kissers kuulostaa keväiseltä ja freesiltä hyväntuulen biisiltä, ja koukkuja löytyy niin kitarariffeistä kuin laulumelodioistakin.
Paina play, jos haluat kuulla chillwave-vivahteilla ja lontooaksentilla sävytettyä puhelaulua eteeristen pop-melodioiden päällä. (Mira)


Kimberly Anne - Bury It There
Kimberly Annen bongasin jostain netin syövereistä pari kuukautta sitten. Ilokseni myös hänet kiinnitettiin TGE:n ohjelmistoon. Söpö tyttö laulaa koskettavasti ja oivaltavasti tunteista, jotka ovat tuttuja useimmille meistä. (Never gunna be your princess/ Just another girl in the room/ Never gunna be the one your heart consumes/ And I’m bigger than this usually/ I’ll get over it eventually.)
Paina play, jos pidät androgyyneistä lauluäänistä. Kimberly Annen matalahko ja käheä soundi ei ole tutuinta naisääntä, vaan kappale kuulostaa siltä, että sen esittäjä voisi olla myös mies. Bury It There on tarttuva ja mukanalaulukelpoinen hieno pelinavaus. (Mira)


The Midnight Beast - Love Bites
Nähtävästi The Midnight Beast on jonkinnäköinen YouTubesta tuttu viraalihittien tekijäpoppoo, joka suhtautuu musiikkiin ja videoihin huumorilla. Huumorimusiikki ei ehkä ole omin juttuni, mutta Love Bites kolahti jo paljon ennen kuin näin musiikkivideon, joka kieltämättä toi kappaleeseen aivan uuden ulottuvuuden :--D Tämän biisin kohdalla mietin aika pitkään, viitsiikö tätä postata tänne, mutta kappale on tarttunut niin lujasti päähäni, että tämä on ollut luultavasti mun kuluneen viikon kuunnelluin kappale.
Paina play, jos pystyt suhtautumaan musiikkiin ennakkoluulottomasti. Love Bites on sellainen biisi, jota ei ehkä olettaisi bongaavansa All Earsista – tai muistakaan musiikkiblogeista.
Älä kuuntele, jos huumorimusiikki, autotune, Skrillex ja klubiräppi saavat sinut oksentamaan. Video kannattaa jättää myös katsomatta, jos zombit ja veri ällöttää. (Mira)


Pimeys - Pimeys
Aiemminkin All Earsin sivuilla noteerattu tulokasyhtye Pimeys on julkaissut uuden singlen tulevalta debyytiltään. Kappale kantaa yksinkertaisesti yhtyeen omaa nimeä. Pianovetoinen kaunokki on lumet sulattava toiveikas tunteilupala, josta ei yksinkertaisesti voi olla pitämättä. Kyllä miehetkin osaa herkistellä!
Paina play, jos nyt ei kannata jossitella - kuuntele ja nauti! (Mikko)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti