perjantai 9. syyskuuta 2011

Justicen toinen tuleminen

Moni varmasti allekirjoittaa väitteen, että jatkoa Justicen loistavalle debyytille on odotettu kiihkeästi ja hartaasti. Aiemmin kesällä ensimmäinen single Civilization viimein julkaistiin ja hienoisen pettymyksen jälkeen se kasvoikin loistavaksi klubitanssihitiksi - niin kuin kaikki aiemmatkin Justicen sinkkulohkaisut. Muutama päivä sitten saatiin viimein lisää maistiaisia tulevasta Audio, Video, Discon pamahdettua musablogien puhutuimmaksi aiheeksi.


Justice - Audio, Video, Disco from Justice on Vimeo.

Harmikseni jouduin pettymään jo toistamiseen. So Me:n ohjaama musiikkivideo huokui mahtavuutta, ja oli mukavaa pitkästä aikaa nähdä jätkät itse omalla videollaan. Biisi kuitenkin oli järkyttävä letdown, vaikka samaan aikaan diggasinkin heleästä Justice-saundista. Ennen kuuntelua tein virheen ja luin ensin kommentteja. Yksi niistä kertoi kappaleen kuulostavan Ranskan aamu-tv:n telkkari-aerobicin taustamusiikilta, ja kuunneltuani kappaleen tuntui ettei asiaa voisi paremmin tiivistää, vaikken olekaan Ranskan aamu-tv:tä katsellut.

Audio, Video, Disco on sen jälkeen kyllä kasvanut jo ihan kivaksi kappaleeksi, mutta on vaikeaa kuvitella sen täyttävän tanssilattioita ainakaan omillaan - remixejä en ole vielä kuullut. Kappaleen ooodioooviidiodiskooo-kurlaukset jäävät kyllä soimaan päähän, mutta niin tekee myös Lauri Tähkän uusi single, josta muuten toivottiin postausta tänne blogiin :--DLokakuun loppupuolella ilmestyvä toinen Justice-albumi (joka on myös nimeltään Audio, Video, Disco) kuuluu edelleen odotetuimpien albumien listan kärkeen, mutta olen joutunut toteamaan ennakko-odotukseni kohtuuttoman suuriksi tai vähintään vääränlaisiksi, vaikka tiedossa olikin ettei kakkosesta tule yhtä synkkä ja hyökkäävä kuin -debyytistä. Sinkkuihin tekisi mieleni kommentioda, että toivottavasti nämä eivät ole levyn parhaimmistoa, mutta hommat yleensä kai musabisneksessä ei mene niin että julkaistaisiin paskimmat biisit ennen levyä...

Lupaan kuitenkin antaa mahdollisuuden tanssilattiallakin, jos kappale kuullaan tänään PopLifen avajaisissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti