maanantai 25. heinäkuuta 2011

Oh, Oh Land

Viimeksi kirjoittelin mm. Oh Landin missaamisesta tämän kesän Roskilde Festivalilla, ja sitten vastaani tulee tällainen vatsanpohjaa kutitteleva ihana video, joka moninkertaistaa harmituksen entisestään.

Kokonainen versio on hieman alle viiden minuutin mittainen elämänmakuinen minidokkari kolmen artistin musiikkiurasta ja niiden taustoista. Kuvaus ja tarinankerronta on toteutettu niin tyylikkäästi, että väristykset kulkivat selkää pitkin, vaikken tiedäkään, keitä nuo kaksi muuta artistia videolla Oh Landin lisäksi ovat*.

Olen sen verran katkera suomalainen, että pätkä aiheutti minussa vähän ”voi kun olisikin noin helppoa” ja ”miks mun elämä ei oo tollasta” –viboja, mutta Oh Land ja kumppanit vaikuttavat arvostavan elämäntilannettaan niin paljon, että lopulliset fiilikset ovat pelkkää myötäonnellisuutta. Noh, katsokaapa itse :”----) Alla on puolen minuutin lyhyempi versio.* Wikipedian mukaan toinen (Mads Langer) on tullut tunnetuksi coveroituaan mahtavaa Oliven ysärihittiä You’re Not Alone ja toinen (Loick Essien) on debyyttialbuminsa tänä vuonna julkaiseva 21-vuotias R&B-laulaja.

Ps. Jos jostain löydätte sen pidemmän version niin instrumenttikaupassa musisoiva Oh Land on vaan niin ihana ja symppis, että melkein itkettää!

Edit: Viiden minsan versioon tulee linkki ton lyhyemmän päätyttyä. Se on se keskimmäinen vaihtoehto! Otsikolla "Mads Langer, Oh Land and Loick Essien - Defined by Music"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti