maanantai 1. joulukuuta 2008

Bad Lovers

Muutama viikko takaperin kirjoittelin vaihteeksi screamohtavasta musiikista, mikä poikikin yllättävän yhteydenoton. Viime viikolla sähköpostissani nimittäin komeili erään italialaisen ryhmän yhteydenotto, jossa oli liitetiedostona yhtyeen tuore demo. Oletukseni tällälailla itseään promoavista bändeistä oli, noh, kehno. Annoin kuitenkin demolle mahdollisuuden, ja se paljastuikin ihan kelpokamaksi. Ei se mitään maailmaa mullistavaa tarjoillut, mutta koska se ei ihan kuraakaan ollut, koen nyt velvollisuudekseni jakaa tämän kanssanne. Tiedän, että se ainakiin muutamiin teistä voisi upota.

Bad Lovers ei edusta hardcorea tai screamoa kuten oletin, vaan kokeellisempaa linjaa. Vokaalimölinät ovat sotkuisen punkit, mutta vaikutteita kuuluu selvimmin noise-rockista, post-hardcoresta, grungesta ja sludgesta. Bändi vertasi saatekirjessään itseään sellaisiin yhtyeisiin kuin Breather Resist, Harkonen ja The Jesus Lizard. Tähän väitteeseen en aio kuitenkaan ottaa mitään kantaa, sillä vain olen ennestään perehtynyt mainituista vain keskimmäiseen.


Ennakkokuuntele täällä: myspace.com/badlovers
Mikäli miellytti, lataa neljän biisin demo täältä: zSHARE

1 kommentti:

  1. Täytyy muistaa lataa toi demo kunhan himaan pääsen! Noi kaikki kolme vertaus bändii on hiton hyvii, kandee tsekkaa neki.

    VastaaPoista