torstai 19. heinäkuuta 2007

http://www.freewebs.com/ratakatu/

Eilen tuli tsekattua Ratakatu 5quat. Oli jollain tasolla aika nostalgista, ku viimeks hengaillu vallatulla joskus 2002. Se oli ehkä mun hurjinta aikaa. Meikällä oli niittirotsi, kuuntelin crust-punkkia, käytin kaikennäkösiä huumeita, join kiljua, kävin pissalla Irmelin (squat) naapuritalon kellarissa, yhteiskunta oli läpimätä jne jne. Olin niinä aikoina sentään 13 ja 14-vuotias. %-----D

Eilen oli kyllä ihan eri meiningit. Olin puhtaasti kattomassa artisteja, vaikka kyllä yhden siiderin kurkusta alas kaadoinkin, kun joku jäbä, joka oli velkaa, kaivoi sen repustaan mulle. Swaeg piratesit taisin missata. Musta perjantai alotteli kun saavuin paikalle pari tuntia omasta aikataulustani jäljessä. Porukkaa tietty oli enemmän ku taloon mahtu, niin setti tuli kuunneltua olohuoneen oven ulkopuolelta. Hyvältä saundas kuiteski. Asalla oli mukana Freakloy Amon, sitä jäbää tarvii kyl pitää silmällä. Jees, Asa oli hyvä niinku aina.

Siellä pyöri myös aika paljon mediaa. Meikäki valitettavasti tais osuu tv-kameroiden eteen kerran tai pari - toivotaan että tajuavat leikata ne pätkät pois. Mut ens tiistaina Ajankohtanen kakkonen, kattokaa! Muistutukset kännyköihin valmiiks jo nyt! Toivotaan et hommat lähtee pyöriin kunnolla, meikä on ainaki valmis tekeen työtä ton eteen. Hyvä talo, ikärajaton, ilmanen jne. Oli hyvä avaus, mut oottelen kyl enemmän ens viikkoo. Viikon päästä ku siellä ois dubstep-klubi: Tes La Rok, Dead-O, Sire, Toiminto ja muita. Huh huh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti