maanantai 28. tammikuuta 2013

Gold Lip - Breakfast Song

Tanskalainen musaskenettäjäfrendini on viime aikoina kunnostautunut hyvien tanskalaisten salaisuuksien paljastamisessa. Tosin salaisuudesta ei voine enää puhua tämän biisin kohdalla, kun kuukaudessa videolle on kertynyt ihan mukavasti katseluita. Gold Lip on kööpenhaminalainen "musiikki- ja estetiikkakollektiivi", johon kuuluvat kööpenhaminalaiset parikymppiset BoyCrush, Soho Rezanejad ja Jens Skovgaard. Kyse on käsittääkseni hyvin uudesta projektista, sillä alla oleva musiikkivideo levisi aluksi pelkän kahden ensin mainitun nimillä.


Breakfast Song on rento sykkivällä biitillä ehostettu biisi, jossa ei sinänsä tapahdu mitään erikoista, mutta siitäkin huolimatta olen herännyt useana aamuna tämä laulu päässäni. Biisiin tehty musavideo välittää osuvasti samaa huoletonta joutilaiden hipstereiden lorvailua, mikä saattaa ärsyttää, mutta silti siinä on jotain. Täsmäsuosituksena kehoittaisin ainakin kaikkia Grimesista innostuneita klikkaamaan playta.



Gold Lipiltä ei ole toistaiseksi ilmestynyt muita kappaleita, mutta esim. SoundCloudista löytyy BoyCrushin ja Soho Rezanejadin omaa tuotantoa. Kannattaa tsekata ainakin jälkimmäisen duunaama Air-coveri, joka kuulostaa siltä, kuin siihen olisi heitetty jonkin sortin Twin Peaks -filtteri päälle.



In English:My Danish friend keeps sharing this music video with me, and it has been stuck in my head for days now. There's nothing really happening in this song, but it's still very laid-back and makes you wanna go to an indie disco.

Facebook: http://www.facebook.com/esbenwk / http://www.facebook.com/sohorezanejad
SoundCloud: http://soundcloud.com/esbenweile / http://soundcloud.com/soundratio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti