keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Siinai & Shine 2009

Onhan tässä digitaalisen välikuoleman aikana muitakin keikkoja katseltu. Eilen arvioitua White Liesia edeltävänä päivänä eli viime perjantaina kävin Club YK:n uudella Pop Up –klubilla katsomassa viimein Siinain livenä. (Viimein ja viimein... Tais olla bändin kolmas keikka…?) Perjantaisesta keikasta valitettavasti kuuli bändin nuoreuden ja tuoreuden siinä, etteivät jäsenet vielä soittaneet täydellisesti yhteen. Kokonaisuus oli siitäkin huolimatta sen verran hyvin hanskassa, että se oli lähinnä pikkujuttu, joka varmasti hioutuu kuntoon keikkoja soittaessa. Siinai vaikuttaa muutenkin erittäin potentiaaliselta ja kiinnostavalta bändiltä, jonka luulen innostuttavan muitakin kuin niitä, jotka fanittavat jo valmiiksi tyyppien muita bändejä. Siinaissa siis soittaa Joensuu 1685:sta, Zebra and Snakesta ja Äänijännitteestä tuttuja muusikoita, minkä meinasin aluksi jättää mainitsematta, mutta pakkohan noi nimet oli tiputella, koska niiden takia jengi ehkä kiinnostuu kuuntelemaan biisejä alta.


Shine 2009
Oon viimein löytänyt naisellisen puoleni ja käyttänyt vain pieniä käsilaukkuja,
 joten ei ollut taaskaan kamera mukana ja tää Shine 2009 -foto on siis viime vuoden Jyrockista.
Viikkoa aiemmin samaisessa paikassa ensimmäisellä Pop Up –klubilla esiintyi Shine 2009, joka ei valitettavasti vieläkään ollut livenä muuta kuin tylsä. Bändin lavaolemus ja musiikkityyli eivät sovellu ehkä parhaiten perinteiseen livemusiikin kokemukseen, jonka kaavaa noudattaen yleisö seisoo tanssilattialla silmät tapitten kohti korotettua lavaa, jolla bändi soittaa musiikkia. Toiseen tarkoitukseen Shine 2009 vaikuttaa kuitenkin täydelliseltä. Kuunneltuani tulevan debyyttilevyn kappaleet ensin livenä ja sitten Soundcloudista (via Stop, shake, honey, go), sain kesäsuunnitelmiini ensimmäisen kohdan, jonka todella haluan toteuttaa. Ensiksi menen kauppaan kolmas toukokuuta tai sen jälkeen ja ostan Shine 2009:n Realism-debyytin. Sitten lähden mökille, nappaan mankan mukaan laiturin nokkaan, laitan levyn soimaan ja rentoudun. Jos on vesi on tarpeeksi lämmintä ehkä jopa pulahdan järveen. Täydellistä kesätaustamusa-ainesta!


Tällä viikolla Pop up -klubin kolmas osa tarjoilee lavalla Villa Nahin, mutta itse ehkä teen jotain muuta, koska meni ihan oikeasti viimeistä senttiä myöten rahat levykauppapäivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti