perjantai 19. marraskuuta 2010

Perjantaivideot

Suosittelenpa tsekkaamaan Klaxonsin, White Liesin ja muiden uudet musavideot. Tällä kertaa oli visuaalisuodatinkin päällä, eli jokseenkin tyylikkäitä videoita kaikki. Biiseistä ei varmaan tarvii enempää sanoa, koska enhän mä paskasta kirjota. Paitsi hyvästä niinku viimeks.


No nii jätkät, wtf? Video alkoi nätisti, ja sitten lähti Klaxonsille tyypilliseen tapaan vähän lapasesta. En tiedä hämmentääkö mua enemmän alastomuus vai raajojensulauttamisefektin häikäilemätön käyttö. Ehkä ne on nuo orgiat kokonaisuudessaan, jotka hämää. Ne vissiin hämäs YouTubeakin sen verran, että ensimmäinen musavideo poistettiin sieltä vikkelästi. Ihan siisti pätkä kuitenkin ja biisikin lemppari Surfing the Voidilta. Tosin videon yhteydessä se kuulosti huonolta.


Se ois sitten seuraavana vuorossa tähän asti paras näkemäni soitteluvideo. Simppeliä mutta helvetin tyylikästä á la Betrayal at Bespin. Videobiisi on pidennetty ja parannettu versio Diary of a Dead Man Walking -debyytiltä löytyvästä All Stories Must Endistä. Toimii muuten yhtä hyvin livenä, joten kaikki kykenevät tulee sitten Korjaamolle 3. joulukuuta.

Videorintaman uutuuksista kannattaa myös tsekata White Liesin tammikuussa ilmestyvän Ritual-levyn eka sinkkubiisi Bigger Than Us. Videoon on käytetty rahaa, mutta suuhun jää liiallinen yrittämisen maku. Ehkä se siitä paranee sitten kun videon saa katsoa paremmalla kuvanlaadulla. Tällä hetkellä upottaminen blogiin ei onnistu, ja videon voit katsella NME:n sivuilla. Suosittelenkin lähinnä upouuden biisin takia, joka ei sekään mitään uutta tarjoa, mutta on taattua White Liesia hyvine lyriikoineen. Jos ei joku vielä tiennyt, niin bändi tulee huhtikuussa Helsinkiin ja Tampereelle klubikeikoille. Ajattelin mennä ainakin toiselle.


En ole aiemmin pitänyt Lykke Li'tä oikein minään, mutta Get Some iski jo ennen videoakin. Tässä värittömässä videossa yhdistyy aikalailla kaikki, mikä on tällä hetkellä mun mielestä coolia. Ennustan, että noitarumpujen, okkultismin, heimokulttuurien, villi-ihmisten, psykedeelien, mantrojen ja mystiikan inspiroimat jutut on pian siistiä myös valtavirrassa.

Day 15 - A song that describes you

Mun kohdalla näiden pitäis kai olla viikon biisejä, mut mennään nyt näin. Biisikin kuvaa ehkä enemmän sitä, mitä haluaisin olla...

Zlad! - Elektronik Supersonik


Hyvää viikonloppua.

2 kommenttia: