tiistai 21. syyskuuta 2010

You Get Me

Kaveripiiristäni löytyy varmaankin poikkeuksellisen suuri määrä Seal-faneja, joten Facebookin feedi oli eilen tukossa Sealin ja Anna Erikssonin duettoon liittyvistä statuksista.

Seal – You Get Me - Feat. Anna Eriksson (Spotify)Uutisointihan oli sellaista, että "voi että meidän oma Anna on päässyt duetoimaan maailman luokan tähden kanssa. Nyt on isot markkinat edessä ja Annakin on pian kansainvälinen julkkis!!", mutta todellisuus saattaa olla toinen. Wikipediasta tai Amazonista tai muualtakaan ei vielä löytynyt sen ttietoja levystä, mutta You Get Me:stä on tehty duettoversiot myös italialaisen ja espanjalaisen laulajattarien kanssa.

You Get Me feat. Mina: http://www.youtube.com/watch?v=Bn41go9ZZ0w
You Get Me feat. Concha Buika: http://www.youtube.com/watch?v=pZFUBVXclQU

Vaikuttaa siis enemmän kuin mahdolliselta, että tämä oli vain markkinointitemppu ja ainakin näissä maissa Anna Erikssonin ja Sealin duetto on korvattu eri versiolla. Odotan lisäinfoa levyn jenkki- ja brittipainoksista...

Eikä tässä vielä kaikki... Biisihän ei suinkaan ole Sealin oma, vaan lainabiisi ihanalta Teiturilta, jonka alkuperäinen versio on paljon parempi kuin mikään näistä versioista. Harmittaa jo valmiiksi, että färsaarelaisen säveltämä hieno biisi tunnetaan jatkossa Suomessa Erikssonin ja Sealin duettona, eikä kunnia löydä oikeaan osoitteeseen.

Spotify: Teitur – You Get Me


Mut Seal on ihana ja Kiss from a Rose niin helkkarin hyvä biisi ja harmittaa ettei upotettu kesäreissuun Sealin keikkaa niin kuin jossain vaiheessa suunniteltiinkin... Kesäreissusta puheenollen... matkakertomuksen toinen osa on lähes valmis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti