tiistai 11. elokuuta 2009

Viime viikkojen rallit

Olen ollut huono musiikkibloggaaja viime aikoina. Edellinen teksti on viime kuulta, vaikka tuntuu, että olisin kirjoittanut sen juuri. En ole nähnyt yhdeksään päivään bändejä. Viikko sitten olin tuntevinani vieroitusoireita keikoista, mutta nyt live-musiikittomuus tuntuu jo ihan luonnolliselta. Vietinhän ensimmäisen festivaalittoman viikonlopunkin sitten toukokuun. Rentoutumiseksi en silti mökkiviikonloppua kutsuisi, vaikka lepposaa toki oli.

'Uusia' musiikkijuttuja olisi jaettavana niin paljon, etten tiedä mistä aloittaisin. Viime viikolla löysin triljoona siistiä juttua, jotka olen lähestulkoon jo unohtanut. Seuraavasta soittolistasta tulee ainakin räjäyttävä, ehkä paras. Tein sen valmiiksi jo viikko sitten, enkä tiedä miksi en ole vielä julkaissut sitä...? Tässä jotain, jota ei löydy Spotifysta.

Florence + The Machine - Rabbit Heart (Raise it up) (P.E.S.T. Remix)

Yks tän kesän siisteimmistä remixeistä, no doubt about it.

We Were Promised Jetpacks - Quiet Little Voices

Indie rockssss

Mt Eden - Sierra Leone

Dubsteppp

Miami Horror - You Make Me Mine (Fred Falke Remix)

No, Fred Falke.

Syksyn saapuessa luulisin skarppaavani, kaiken suhteen. Kesä on mennyt viikonloppuihin ja niistä toipumiseen sekä satunnaiseen työntekoon. Ainoan 'vapaapäiväni' käytin siivoamiseen. Tällä viikolla on Flow Festival, ja tuntuu kuin kesä loppuisi siihen, vaikka onhan senkin jälkeen vielä ohjelmaa. Flow on kuitenkin viimeinen mahdollisuus tavata todella paljon kesäkavereita, mikä tekee ensi maanantaista varmasti kaikista masentavimman post-festivaalimaanantain koko kesänä.

Tänään tuntui kuin olisi saatava jotain uutta odotettavaa Flow'n jälkeiselle ajalle, joten buukkasin lennot Milanoon kolmen kuukauden päähän. Menopaluu 50 e (sis. verot + palvelumaksut), thanks Ryanair. Sille viikonlopulle osuu mukavasti myös Wilcon, Grizzly Bearin, White Liesin, Skunk Anansien ja Chumbawamban keikat. Matkaseura on vielä hakusessa...

Soittolistaa + mahdollisesti jotain muuta huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti