keskiviikko 19. maaliskuuta 2008

Peruskeskiviikkohehkutukset

Meikä on ennustajanaisia =) Oon ollu koko talven ihan varma siitä, että Roskildeen varmistuu tänä vuonna Anti-Flag ja M.I.A., ja itseasiassa tästä syystä feidasin noi ensimmäisen Helsingin keikat. Kun ne alkuviikosta varmistu Ruissiin, sanoisin, että on aika super-kovat mahdollisuudet nähdä ne Tanskassa. Ja tänään vihdoin julkaistiin toi jälkimmäinen :"--) Voin ihan rehellisesti vannoa, että odotan sitä enemmän kuin Radioheadia. Mut toisaalta 2006 odotin enemmän Kaiser Chiefsiä kuin Toolia ja 2007 Klaxonsia.

Suomen festaririntamalla sen sijaan ei kauheen hyviä uutisia tule vastaan ainakin jos on uskomista siihen huhuun, että tänään varmistettais ainakin Paramore Provinssiin. Voivvvv... Toisaalta sama huhu kertoi jostain kovasta ranskalaisesta duosta. Justice? Air? (edit) Jees, no se oli kova veto, mutta en kyllä vieläkää tiedä, viittiiks sinne lähtee.



Nyt meen työhaastatteluun. Toivottavasti se nainen ei vihaa valkosipulia, koska otin siitä eilen yliannostuksen. edit:(Ei se vihannu ainakaa siitä päätellen, että alkaa työt huhtikuun alussa.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti