sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Other Lives

Mul ois uus bändilöytö, joka ei taida jäädä vaan hetken villitykseksi! Isot jutut ovat matkalla! Sopii myös erinomaisesti sunnuntaifiiliksiin. Tutustukaa ja rakastukaa! (Terveisin parittaja.)

Kuva
Oklahomalainen Other Lives on julkaissut kaksi albumia. Etten jakaisi täällä epämääräistä informaatiota niin kerrottaan nyt vielä, että bändi on julkaissut Kunek nimellä vielä ihan ensimmäisen levynsä vuonna 2006 eli summa on tarkastelutavan vaihtuessa kolme.  Sekä nimeämättömän debyytin että keväällä julkaistun jatkon Tamer Animalsin tuottajana hääri Joey Waronker, joka kuuluu nykyään siihen toiseen Thom Yorken bändiin, ja on aiemmin soitellut mm. Beckin, R.E.M.in ja The Smashing Pumpkinsin kanssa.

Se uudempi albumi, Tamer Animals, on yhtenäinen ja runsas kokonaisuus, jonka tunnelmat tuovat mieleen voimakkaasti Fleet Foxesin ja The Nationalin. Tai Beirutin ja Midlaken. Kuulostaa hyvältä, eikö? Bändin ovat huomanneet muutkin, sillä Other Lives lämppää Radioheadia keväällä USA:n kiertueella. Isoo!! Poppoo kiinnitettiin myös perjantaina Primavera Soundiin yhdessä Yo La Tengon, Guided by Voicesin, Björkin, Jeff Mangumin, Neon Indianin ja Codeinen kanssa. Varmaan taas pakko mennä.

Liiallisen cooliuden rajamailla keikkuvalla For 12 -biisin musavideolla sekoittuu mm. astronautit, aavikko ja avaruus:

...ja Tamer Animalsiinkin on kuvitettu niin siistiä miniatyyritunnelmaa ja häröjuttuja, etten voinut jättää yhteen maistiaiseen!

4 kommenttia:

 1. joo kiitti vaan, se on menoa nyt. miun entiset lempibändit vihaa siuta ja siun esittelemää other livessii. toi tamer lives, biisi sekä video, on aika hell jea.

  t: all talk, no sense

  VastaaPoista
 2. Hahah, hyvä kommentti! Toivottavasti entiset lempibändit sopeutuu yhteiseloon Other Livesin kanssa ajan kuluessa :-D

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista