tiistai 27. maaliskuuta 2007

Kysyntä < Tarjonta

Seuraavassa vihainen kuluttajan näkökulma:

Ulkona ois kaunista ja lämmintä jne mutta koska en osaa nauttia mistään tommosista yksin, enkä tiedä, kuka lähtis mun kanssa tosta nauttimaan ni kirjottelen ny sitte tänne asioista, jotka ärsyttää mua. Kaikista eniten ärsyttää nyt se että sattuu kolmatta päivää putkeen päähän eikä se särky lähde millään. Oikeestaan vielä vähäsen enemmän ärsyttää tuo kohtuuton bänditarjonta tänä keväänä/ kesänä Suomessa. Siis mitä helvettiä, joskus oli vielä ajat, kun ei ollut kuin muutama festari joiden välillä piti arpoa, koska kaikki parhaat esiintyjät oli niillä. Nykyään parhaat esiintyjät ei oo festareilla ollenkaan. Mitäs peliä tämä tämmöinen oikein on, häh? Keskusteltiinki aiheesta just Henrin kans viime viikolla kahteen kertaan kait.

Sori ny vaan, mutta oli Antony & The Johnsons vaikka maailman ihanin bändi ni ei mulla oo varaa joka viikko pistää melkein viittäkytä euroa johonkin keikkalippuun, ei tosiaan. Muissa maissa tehtäis niin, että kutsuttais ne kaikki isot nimet yhdelle festarille ja otettais siitä festarilipusta iso summa rahaa, joka kuiteski suhteessa on pieni ku vertaa esiintyjiin. Mutta ei meillä Suomessa, meillä Suomessa on kesällä Jäähallit ja Areenat täynnä toinen toistaan isompia bändejä. Jos haluut nähä kaikki kuus maailman ihmettä, maksat 300 e.

Sit voisin myös vuodattaa pari sanaa tän kevään hyvästä punk-tarjonnasta, koska ei mulla ole aikaa ja rahaa lähtee joka viikonloppu Nosturiin heilumaan. Harmittaa ku jäi Raised Fist, Unity Fest ja muut kivat väliin ku pitää tehdä valintoja. Jos tykkää vaiks jostai The Killersistä tai My Chemical Romancesta ja vielä parista muusta keskivertobändistä ja haluu ne nähä, ni se tulee pian halvemmaks lähtee esim. Roskildeen katteleen noita ku tsekkailla ne kotimaassa. Meikäkin kyllä nyt joutuu vaan toivomaan sitte että Antony ja pojat tulee jonnekki ulkomaille myös. Aattelin myös myydä mun Placebo-lipun, jos niille ei tuu hyvää lämppäriä, koska en halua tukea tommosta riistoa ollenkaan. RIISTOA!!!!one

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti